Keller Williams Greater Columbus Realty - Tammy Gordon
KW Search Block Background Image
KW Search Block Background Image
KW Search Block Background Image

Search Properties With Tammy

  Pronat e Afishuara

  Shikoni pronat e mia të paraqitura.

  I ri - 6 496 orë
  Open House
  Tur Virtual
  2 bd
  2.0 ba
  metra katrorë
  ac
  4680 Shalers Drive #50C, Columbus, OH 43228
  Listing Courtesy Of: Keller Williams Greater Cols, Tammy J Gordon, 740-215-4542
  I ri - 7 026 orë
  Open House
  Tur Virtual
  2 bd
  2.0 ba
  metra katrorë
  ac
  815 King Street, Lancaster, OH 43130
  Listing Courtesy Of: Keller Williams Greater Cols, Tammy J Gordon, 740-215-4542
  I ri - 7 457 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  3.0 ba
  metra katrorë
  ac
  1851 Rosewood Drive NE, Lancaster, OH 43130
  Listing Courtesy Of: Keller Williams Greater Cols, Tammy J Gordon, 740-215-4542
  I ri - 490 orë
  Open House
  Tur Virtual
  2 bd
  3.0 ba
  metra katrorë
  5727 Passage Creek Drive, Dublin, OH 43016
  Listing Courtesy Of: Real Estate II, Inc., Alva Fulk
  I ri - 1 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  1.0 ba
  metra katrorë
  ac
  722 S Waverly Street, Columbus, OH 43213
  Listing Courtesy Of: Red 1 Realty, Charles E Collins, 614-325-1178
  I ri - 1 002 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  2.0 ba
  metra katrorë
  ac
  3357 Hines Road, Columbus, OH 43230
  Listing Courtesy Of: Opendoor Brokerage LLC, [email protected], Daniel J Beirne, 480-462-5392
  I ri - 410 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (Tani)
  3 bd
  1.0 ba
  metra katrorë
  ac
  626 E Jenkins Avenue, Columbus, OH 43207
  Listing Courtesy Of: Red 1 Realty, Kim A Caine, 614-374-7253
  I ri - 88 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (Tani)
  3 bd
  1.0 ba
  metra katrorë
  ac
  426 Josephine Avenue, Columbus, OH 43204
  Listing Courtesy Of: Keller Williams Capital Ptnrs, Jacob Tyler Brush, 614-359-6898
  I ri - 210 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  3.0 ba
  metra katrorë
  ac
  1259 Fletcher Court, Reynoldsburg, OH 43068
  Listing Courtesy Of: Red 1 Realty, Tierra M Lane, 330-307-4777
  I ri - 87 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  1.0 ba
  metra katrorë
  ac
  394 Hanford Street, Columbus, OH 43206
  Listing Courtesy Of: RE/MAX Partners, Kacey A Wright, 740-502-1467
  My Blog (Buyers Guide)

  Eksploroni postimet tona në blog për të mësuar nga më të mirat rreth blerjes së shitjes dhe mirëmbajtjes së shtëpisë tuaj

  Read Time: 4 Minutes
  It can also be a confusing and oftentimes an uncomfortable process. That’s where we come in! For more than 29 years, we have worked side by side with military members and their families to help take care of their needs.
  It is our passion to continue this assistance and make the process of buying or selling your home as smooth as possible for all our clients.
  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Tammy Gordon
  Numri i licencës: 2015002288
  The Gordon Group

  Celular
  Zyrë
  Contact Me
  ch8lmij1niklp8b6t84g.jpg
  Keller Williams Greater Columbus Realty
  1 Easton Oval, Suite 100 Columbus, OH 43219
  Zyrë

  Kjo faqe interneti përdor cookie për të përmirësuar përvojën tuaj. Për më shumë informacion, lexoni tonë Cookie Policy. Duke klikuar "Prano" ose duke vazhduar të përdorni këtë faqe, ju pranoni përdorimin tonë të cookies Kushtet e Përdorimit dhe Politika e privatësisë.